About

XBlock startades i Mars 2019 som ett konsultbolag där grundare Kristian Fridlund arbetade  som energikonsult med främsta inriktning på energideklarationer. 

Efter att ha jobbat som energi- och huskonsult i 4 år och över 3 000 besiktningar senare ville Kristian starta något eget. Ett stort intresse i teknik, innovation, energi och miljö gjorde att XBlock gått till att erbjuda smarta hem och teknikprodukter. XBlock letar efter och kurerar ett sortiment av smarta produkter till din framtida hemupplevelse. 

Efter några månader kom Ida Malmberg över efter att ha arbetat som besiktningstekniker på Anticimex. Ida har jobbat med skadesanering, skadereglering och är certifierad inredare inriktning Feng-Shui. Ida är idag delvis uthyrd konsult och sköter kundkontakt och bokföring mm. 

Idag kan vi erbjuda vårt växande sortiment av hus och hemprodukter, energideklarationer och ritningar till mindre bygglov så som attefall, carport och garage mm. Kontakta oss på hej@xblock.se om ni behöver någon av våra tjänster eller bara vill säga hej. 

XBlock.se
Välkommen till framtiden!